Plåt för hus & tak

Vi vet vad som krävs av oss och det är det som är grunden till vår verksamhet. Vi utför både omfattande och mindre arbeten till företag och privatpersoner. Vi vill kunna leverera lösningar till avtalad kvalitet och på avtalad tid samt skapa bra och kompetenta relationer med våra kunder. Vi jobbar alltid med en målsättning, och det är att vara bäst på det vi gör!

Fönsterbleck

Ett fönsterbleck kan tyckas vara en obetydlig byggnadsdetalj. Men så är det inte alls. Saknas fönsterblecket är det fritt fram för regnvatten och snö att tränga in i väggkonstruktionen med svåra skador som följd. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Plåttak

Sveriges hårda klimat ställer många påfrestningar på ett tak. Taket ska stå emot storm, kyla, kraftiga regnskurar, kyla, snö men också värme och hetta. Med ett ett rätt monterat plåttak kan du möta dessa kraven på ett väldigt bra sätt. Vi på Plåtslagare Lars Oskarsson kan så klart hjälpa dig med ett gediget tak över huvudet.

Skorstensbeslag

En skorsten utsätts för många olika påfrestningar och behöver renoveras och underhållas allt eftersom. Vi ser gärna över skorstenen och hjälper er att installera eller byta skorstensbeslag om behovet finns!

Skorstenshuv

Snö och regn kan på sikt få kritiska konsekvenser för din skorsten.Vatten kan tränga in i murstocken vilket kan resultera i att skorstenen fryser sönder. Att montera en skorstenhuv som skyddar mot nederbörd kan förhindra detta.

Fasad

Vi underhåller, renoverar och ser över din fasad. Vi kan fixa detaljarbeten och självklart större projekt också.

Taksäkerhet

Säkerheten på våra tak är viktigt, från den enskilda villaägare till yrkesmän som har sin arbetsplats på taken. Alla tak som på något sätt beträds ska ha taksäkerhetsutrustning. Taksäkerhet innefattar till exempel; takbryggor, livlinefästen, takstege och skorstensprodukter.

Vattenavrinning

De värsta fienderna för ditt hus är vatten och fukt. Därför är det viktigt att få till det rätt. Vi är experter på vattenavrinning och kan ta fram den bästa lösningen för dig.